Salysol Hellas by Ethnofoods - Παρουσίαση, Πιστοποιήσεις και ΕΚΕ


Η SALYSOL HELLAS by Ethnofoods, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, της Ισπανικής SALYSOL SPAIN SA, εταιρεία με πολυετή παρουσία στην παραγωγή αλλά και την διάθεση ξηρών καρπών και snacks.


Η σταθερή υψηλή ποιότητα, η γεύση αλλά και η σύγχρονη και αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής εγγυώνται την υγιεινή διατροφή που τόσο ζητούμενο είναι στις εποχές μας.

SALYSOL: Καινοτομία και παράδοση στους ξηρούς καρπούς




Οι ξηροί καρποί της SALYSOL προσαρμόζονται σε διαφορετικές κουλτούρες όσον αφορά την σήμανση αλλά και το προϊόν. 


Οι 100 και πλέον κωδικοί, αλμυρές και γλυκές γεύσεις, οι αγνές πρώτες ύλες και η πρωτοποριακή συσκευασία καθιστούν την SALYSOL ηγέτιδα δύναμη στην πώληση snacks μέσω αυτόματων πωλητών.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ξεκινήσει δύο νέες γραμμές. Οι σειρές, Nature και Retail.



Πιστοποιήσεις και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη


H SALYSOL SPAIN SA είναι από τις μακροβιότερες εταιρείες στον χώρο της τυποποίησης ξηρών καρπών με τις υψηλότερες πιστοποιήσεις που υπάρχουν στην βιομηχανία τροφίμων όπως η πιστοποίηση, IFS.





Τα προϊόντα συσκευάζονται με μια αυτόματη, προηγμένη διαδικασία, χωρίς ανθρώπινη επαφή, προκειμένου να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτή η μοναδική διαδικασία επιτρέπει διάρκεια ζωής στους ξηρούς καρπούς και στα σνακ της SALYSOL τουλάχιστον 3 ετών!

Οι μερίδες είναι υπολογισμένες ώστε να καταναλώνονται άμεσα χωρίς να υπάρχουν απώλειες φαγητού, ενώ τα προϊόντα είναι στο σύνολο τους οργανικά, απολύτως φυσικά.

Με αυτό τον τρόπο η SALYSOL SPAIN SA, επιτυγχάνει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Τα προϊόντα είναι Kosher Parve, υπό την επίβλεψη του Rabinnate της Μαδρίτης και την έγκριση του Ισραηλινού Rabbinate



Πιστοποίηση HALAL






Η συσκευασία γίνεται με εντελώς ανακυκλώσιμα υλικά, όπως είναι ο λευκοσίδηρος και το αλουμίνιο ενώ το προϊόν κλείεται αεροστεγώς (vacuum).

Η SALYSOL SPAIN SA συμμετέχει στις εκπαιδευτικές ημερίδες των εκπαιδευτικών οργανισμών της Ισπανίας πέριξ της Σεβίλλης, ενώ απορροφά προσωπικό από την γύρω περιοχή, εντάσσοντας τους σε μια μεγάλη οικογένεια, αυτή της SALYSOL - αξιοσημείωτο πως στην εταιρεία όπου εργάζονταν οι γονείς, σήμερα απασχολούνται τα παιδιά τους, μεγιστοποιώντας το κοινωνικό της αποτύπωμα στην περιοχή όπου αναπτύσεται το εργοστάσιο.

Η SALYSOL βρίσκεται σε 80+ χώρες και στην Ελλάδα


Η SALYSOL συνεργάζεται με ευρωπαϊκές, νοτιο-αμερικανικές, αραβικές, ασιατικές χώρες από τον Καναδά έως τηις Φιλιππίνες, μεταξύ αυτών, στην ιδιαιτέρως δύσκολη για εισαγωγές τροφίμων αγορά του Ισραήλ, ενώ πλέον τα προϊόντα της μπορείτε να τα προμηθευτείτε και στην Ελλάδα από την SALYSOL HELLAS μέσω της ETHNOFOODS ΙΚΕ, με ΑΦΜ GR801738252, μιας εντελώς νέας εισαγωγικής εταιρείας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά με αφορμή την έναρξη εργασιών για την SALYSOL HELLAS.

Μέλη της ETHNOFOODS δραστηριοποιούνται στην Γερμανία ως τοπικοί αντιπρόσωποι της γερμανικής αντιπροσωπείας που προωθεί τα προϊόντα SALYSOL στην περιφέρεια Nordrhein - Westfalen.




0 Σχόλια